Ventspils televīzija 19. jūlijā pēc divu nedēļu pārtraukuma atjaunojusi savas programmas iepriekšējā režīmā un redzama visā Kurzemē.

Saistībā ar Ventspils TV iekļaušanu virszemes televīzijas apraides ciparformātā Kurzemes tīklā, tagad telekanāla TV6 retranslācija no Ventspils TV raidījumiem brīvajā raidlaikā tiek nomainīta ar Latvijas ziņu kanāla retranslāciju.

Kā pastāstīja Ventspils televīzijas direktors Aleksandrs Mirvis jau no jūnija Ventspils televīzijas pārraides redzamas arī Lattelecom tīklā testa režīmā. Tomēr galvenais jaunums, ko Ventas Balsij atklāj Ventspils televīzijas vadītājs ir jaunas, Kurzemes reģionu vienojošas televīzijas izveide.

Mirvis stāsta, ka šobrīd notiek aktīvi sagatavošanās darbi, lai jau augusta vidū izveidotu Kurzemes televīziju. Tajā iecerēts iekļaut Skrundas, Talsu, Liepājas un Aizputes vietējos televīzijas kanālus. Šobrīd vēl notiek savstarpējas pārrunas ar vietējām televīzijām, tomēr zināms, ka šī televīzija tiks veidota uz Latvijas ziņu kanāla platformas. Latvijas ziņu kanāls ir salīdzinoši jauna veida televīzija, kas pieejams Lattelecom Virszemes tīklā, Baltcom un IZZI digitālajā tīklā, kā arī vietējās kabeļtelevīzijās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: