Noslēdzot līgumu par apdrošināšanu ar uzkrājumu, ikviens vēlas saņemt lielāku atlīdzību, nekā iemaksāts apdrošināšanas prēmijās.Diemžēl nepietiekamas informācijas dēļ par izvēlēto apdrošināšanas veidu nereti jāpiedzīvo rūgta vilšanās.

Pirms pieciem gadiem ventspilniece Larisa Ž. noslēdza līgumu par dzīvības apdrošināšanu ar uzkrājumu bērnam bārenim. Sieviete cerēja, ka pēc pieciem gadiem bērnam sasniedzot pilngadību, viņš saņems pieklājīgu naudas summu, kas noderētu, piemēram, izglītībai. Tādēļ, atnākot uz AS Hansa dzīvības apdrošināšana kompāniju, ventspilniece lūdza visizdevīgāko un drošāko apdrošināšanas veidu, kas viņas aprūpētajam bārenim nodrošinātu vislielāko peļņu.

Apdrošinātājs piedāvāja Larisai Ž. apdrošināšanu bērnam Uzkrājums ar dinamisku ienākumu. Piecus gadus sieviete katru mēnesi maksāja apdrošināšanas prēmiju 20 latu apmērā, tādējādi sakrājot līdz apdrošināšanas termiņa beigām 1200 latu. Šā gada martā līguma termiņš beidzās, bet Larisa Ž. piedzīvoja rūgtu vilšanos. Solītā uzkrājuma pieauguma vietā viņa zaudēja 235 latu no iemaksātās apdrošināšanas prēmijas.

Vairāk lasi šodienas laikrakstā „Ventas Balss”!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: