Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Ziemeļkurzemes (Ventspils) nodaļa aicina ventspilniekus uz “Biznesa rīta” semināru “Kā uzbūvēt “Formula 1” cienīgu komandu savā biznesā.”

Seminārs plānots šā gada 28.maijā, plkst. 10:00, Ventspils Augstskolā, Inženieru ielā 101.  Tā laikā tiks runāts par to, kas ir Uzņēmēja gēns BOSI un to, kā jūsu gēns jums palīdz vai gluži pretēji traucē. Kādu Uzņēmēja gēnu salikumu vajag spēcīgai komandai un par tipiskajām kļūdām, atšķirīgus gēnus vadot. Par katram Uzņēmēja gēnam atbilstošākās komandas veidošanu.

Ar vērtīgu informāciju un noderīgiem padomiem semināra laikā dalīsies eksperts Jānis Skrūzkalns - Academia Baltijas reģiona vadītājs, Uzņēmēja gēna BOSI metodoloģijas ieviesējs Latvijā. Uzņēmējs. Viens no vadošajiem pētījumu ekspertiem Latvijā.

Semināra sākums š.g. 28.maijā plkst. 10:00. Pasākums notiks Ventspilī, Inženieru ielā 101 (Ventspils Augstskola, D korpuss). Dalība seminārā: bez maksas! Reģistrēšanās dalībai līdz š.g. 27.maijam, sūtot pieteikumu uz e-pastu seminari.ventspils@chamber.lv

Papildu jautājumu gadījumā aicinām zvanīt 26032981.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: