Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi

1.lpp.

Piedzīvojumu parks būvējas

Apmeklētāju plūsma Piedzīvojumu parkā nedaudz pierimusi, jo vasara beigusies, bet ziema vēl nav sākusies. Tas nenozīmē, ka tur valda klusums. Parks atgādina lielu būvlaukumu – turpinās servisa ēkas rekonstrukcija un atrakciju zonas izveide, kurā parka klienti varēs izklaidēties jau nākamvasar. Šābrīža aktualitāte, protams, ir gatavošanās slēpošanas sezonai.

Svarbumbu plēšanās turpinās

Pēc nesen notikušajām svarbumbu celšanas sacensībām Ventspils Atlants ar jaunu sparu uzjundījusi attiecību skaidrošana starp divām šī sporta veida nometnēm mūsu pilsētā, turklāt šoreiz tas krietni nokaitinājis arī pašvaldības pārstāvjus.

2.lpp. Viedoklis: “Sisis Misis”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Kādiem gan jābūt cilvēka darbiem un nedarbiem, sasniegumiem un neveiksmēm, lai šo cilvēku negribētos uzrunāt ne vārdā, ne uzvārdā, kur nu vēl dēvēt par ministru. Žurnālists Lato Lapsa izvairās vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru saukt par ministru un Sprūdžu par Sprūdžu. Viņam Sprūdžs ir Sisis Vijoļkāja. »

3.lpp.

Likstas ar vīzām neļauj studēt

Vairākiem ārvalstu studentiem kavējas vīzu piešķiršana, tādēļ viņi nevar uzsākt studijas Ventspils Augstskolas starptautiskajā studiju programmā. Vienam vīza ir atteikta.

Sprūdžs uzvedas kā pāvs

Edmunds Sprūdžs sācis populisma kampaņu pret Aivaru Lembergu. Ministru neuztrauc fakts, ka viņš sola to, ko viņam nav likumīgu iespēju īstenot. Sprūdža rīcību eksperti sauc par mēģinājumu celts savu popularitāti brīdī, kad tuvojas pašvaldību vēlēšanas, betReformu partijas reitingi ir ļoti zemi.

Skolas dienām jau pirmais rezultāts

Ventspilī skolotāju arodbiedrības rīkotās Skolas dienas, kurās deputāti tiek aicināti tuvāk iepazīties ar skolas problēmām un ikdienu, jau vainagojušās ar redzamu rezultātu. 2. pamatskolas speciālajās klasēs jau šonedēļ darbu sācis skolotāja palīgs.

4.lpp. Ziņas/Reklāma

5.lpp. Izglītība. Skolotāja tēls

Audzēkņi savas skolotājas labprātāk redz tērptas lietišķos, bet ne vecmodīgos kostīmiņos, nevis saplēstās džinsu biksēs. Taču, ja kāda detaļa skolotāja izskatā ir mulsinoša, komentāri par to ātri apceļo visu klasi.

6.lpp. Sports. Basketbolisti turpina uzvaru sēriju

Otro uzvaru Baltijas Basketbola līgā (BBL) izcīnījis BK Ventspils, kas savā laukumā saistošā cīņā ar 83:75 (20:22, 22:17, 20:16, 21:20) pieveica vienu no saviem principiālākajiem pretiniekiem – Lietuvas komandu Šiauliai/Triobet.

Futbola izlasei ilgi gaidītais panākums

Pie pirmā panākuma 2014. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā tikusi Latvijas futbola valstsvienība, kas ar 2:0 (1:0) pieveica Lihtenšteinas izlasi, tādējādi arī pārtraucot savu ieilgušo četru zaudējumu sēriju.

Ventspils veiksmīga Latvijas orientieristiem

Vienas no svarīgākajām šā gada starptautiskajām sacensībām orientēšanās sportā Latvijā Baltic Junior Cup 2012, kas risinājās Ventspilī, noslēdzās ar Latvijas jauniešu uzvaru.

7.lpp. Veselība. Jāskrien ar prieku

Šobrīd reklāmas mākslinieks Aldis Birznieks nevar iedomāties savu dzīvi bez skriešanas. Tā aizēnojusi arī kopš agras jaunības līdzi nākošo aizraušanos – laivošanu. Mākslinieks skrien trīs reizes nedēļā. Divas – pa 10 kilometriem, bet trešo – pusmaratona vērtē, ap 20 kilometru garu distanci. Viņš neslēpj, ka skolas laikā neko tālāku par 100 metriem nav skrējis, veiksmīgi izvairoties no krosiņiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: