Maskavā aizvadīta starptautiska transporta un loģistikas konference un izstāde „TransRussia 2011”, bet līdz 13.maijam Minhenē risināsies izstāde „Transport and Logistics 2011”. Abās izstādēs piedalās Ventspils brīvostas pārvalde.

Tie ir gada lielākie notikumi transporta jomā, kas vienkopus pulcē lielākos nozares uzņēmumus reģionā.

Šodien Minhenē, Vācijā, durvis ver viena no lielākajām transporta un loģistikas izstādēm reģionā „Transport and Logistics 2011”. Organizatori informē, ka izstādei pieteikušies gandrīz 2000 dalībnieku no 59 valstīm, tostarp Latvijas.

No 26.līdz 29.aprīlim Maskavā notika 16. starptautiskā transporta kravu pārvadājumu, transporta un loģistikas konference un izstāde „TransRussia 2011”, kurā piedalījās 506 dalībnieki no 32 valstīm. Latviju pārstāvēja 36 uzņēmumi vienotā Latvijas paviljonā.

Ventspils brīvostas pārvaldes Mārketinga un attīstības nodaļas vadītājs Igors Udodovs, kurš pārstāv Ventspils brīvostu abās izstādēs, uzsver, ka šādi pasākumi ir ļoti vērtīgi, jo tā ir iespēja saņemt visplašāko informāciju par transporta nozares pakalpojumu piedāvājumiem, kā arī runāt par konkrētiem sadarbības līgumiem par kravu pārvadājumiem un parādīt sevi citiem uzņēmējiem.

Daļu no izstāžu stendu izmaksām sedz Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, piesaistot Eiropas Savienības fondu finansējumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: