Noskaidroti konkursa „Balss pavēlnieks” finālisti. Uz konkursa finālu, kas 28. maijā notiks Ventspilī, no 81 priekšnesuma izvirzīti 40.

Kā atzīst konkursa pusfināla žūrija, šogad dziedātāju līmenis ir vēl augstāks, nekā pērn. Konkurence bija milzīga, jo daudzi dalībnieki demonstrēja ne tikai augstu dziedātprasmi, bet pārsteidza arī ar lieliskiem tērpiem un pārdomātu, savam vecumam atbilstošu šovu.

Konkursa fināls notiks sestdien, 28. maijā, Ventspils Teātra namā „Jūras vārti”. LTV1 ēterā tas būs skatāms no plkst. 19:30 – 20:30 un 21:20 – 22:35.

Finālu veidos divi koncerti: pirmajā par „Balss pavēlnieka” kristāla zizli cīnīsies bērni vecumā no 5 līdz 11 gadiem (10 solisti un 10 grupas), savukārt otrajā koncertā uzstāsies jaunieši vecumā no 12 līdz 16 gadiem (arī 10 solisti un 10 grupas).

Katram no finālistiem būs jāizpilda viens no konkursam pieteikto divu dziesmu priekšnesumiem, kuru izvēlēsies un noteiks Latvijas Televīzija, ievērojot konkursa otrās kārtas žūrijas vērtējumu. Savukārt nākamajā dienā pēc konkursa izskaņas - 29. maijā - fināla dalībniekiem būs iespēja koncertēt un svinēt Ventspils Bērnu svētkus.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: