Viens no lielākajiem šokolādes ražotājiem Krievijā "Pobeda Confectionery" ieguldīs 2,161 miljonu eiro tehnoloģiskajās iekārtās, ko plānots izvietot uzņēmuma topošajā ražotnē Ventspilī.

Iepirkuma uzraudzības biroja mājaslapā norādīts, ka kompānija par 1,502 miljoniem Šveices franku (1,249 miljoniem eiro) iegādāsies izejvielu samaisīšanas un sajaukšanas, sasmalcināšanas un šokolādes masas konšēšanas līniju, savukārt par 720 tūkstošiem eiro iecerēts iegādāties šokolādes iepakošanas iekārtu, bet par 192,2 tūkstošiem eiro - šokolādes formēšanas līniju. Iekārtu iegādei uzņēmums bija izsludinājis trīs iepirkumu konkursus, kuros uzvarēja kompānijas no Vācijas, Dānijas un Šveices.

Iekārtas plānots iegādāties, piesaistot Eiropas Savienības fondu aktivitātes "Augstas pievienotās vērtības investīcijas" līdzfinansējumu un uzstādīt līdz 2015. gada 31. oktobrim uzņēmuma topošajā ražotnē Ventspils brīvostas teritorijā.

Tāpat uzņēmums ir izsludinājis arī vairākus citus iepirkuma konkursus, kuriem uzvarētājs vēl nav noskaidrots un kuriem pretendenti var pieteikties līdz šā gada 10. decembrim. Konkursu ietvaros kompānija par 1,750 tūkstošiem eiro plāno iegādāties šokolādes formēšanas līnijas šokolādes formēšanas iekārtu, par 250 tūkstošiem eiro - rezervuārus šokolādes ražotnei, bet par 660 tūkstošiem eiro iecerēts iegādāties sauso un šķidro produktu piegādes līnijas, sauso un šķidro komponentu svēršanas un transportēšanas sistēmu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: