Turpinoties snigšanai un autoceļu apledošanai, Kurzemes pusē uz autoceļiem izbraukušas sniega šķūres, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi" Satiksmes informācijas centrā.

"Patlaban snieg, ceļi apledo un Kurzemes reģionā abos pamatvirzienos uz Liepāju un Ventspili braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Maršrutā no Liepājas līdz Saldum notiek sniega tīrīšanas darbi un tiek kaisīts ceļš, un tur strādā strādā divas sniega šķūres," norādīja Satiksmes informācijas centra speciālists Boriss Jeļisejevs.

Arī Ventspils-Talsu maršrutā snieg, un arī šajā virzienā strādā divas sniega šķūres.

Kā ziņots, šodien piekrastē dienvidaustrumu, dienvidu vējš brāzmās sasniegs vētras spēku 20-24 metrus sekundē. Dienas laikā, sākot no jūras piekrastes, vējš iegriezīsies no dienvidrietumiem, kā arī arī snigs un putinās.

Stiprā vēja ietekmē uz ceļiem var tikt sagāzti nolauztie koki un to zari, var tikt nodarīti bojājumi arī satiksmes organizācijas līdzekļiem - ceļa zīmēm, apgaismes stabiem un luksoforiem.

"Latvijas Valsts ceļi" atgādina, ka pie zemas gaisa temperatūras uz autoceļiem var veidoties apledojums, sevišķi uz tiltiem, estakādēm un ūdenstilpju tuvumā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: