Turpmāko nedēļu Ventspilī pakāpeniski tiks atslēgtas un ieziemotas visas strūklakas, lai veiktu tām apkopi un dažādus remontdarbus, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Ieziemojot strūklakas, to sistēmas tiks iztukšotas no ūdens. Apkopes darbu laikā tiks notīrītas nogulsnes, veikta ūdens cirkulācijas sistēmas tīrīšana, noņemtas tehnoloģiskās iekārtas un sūkņi, kam tiks veikti profilaktiskie atjaunošanas darbi, lai sagatavotu tās nākamā gada vasaras sezonai.

Šogad ventspilniekus un pilsētas viesus priecēja deviņas pavasarī modinātās strūklakas, ko apkalpo Ventspils Komunālā pārvalde - ''Saules laiviņas'' Jaunpilsētas laukumā, strūklaka ''Lāsītes'' pie Ventspils Augstskolas, strūklaka ''Dzirnakmeņi'' Dzirnavu laukumā, ''Kuģu vērotājs'' Ostas ielas promenādē, ''Kāpu priede'' Pārventas centrā un abas peldošās strūklakas - Reņķa dārza dīķī un Vidumupītē pie Lielā prospekta, strūklaka ''Fregate ''Valzivs'''' un strūklaka ''Lietussargs'' Laikrakstu alejā, un viena strūklaka ''Matrix'' Ventspils Piedzīvojumu parkā, ko apkalpo Olimpiskais centrs "Ventspils".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: