Jau nedaudz vairāk nekā nedēļu Ventspils suņu un kaķu turētājiem pieejama vēl viena tirdzniecības vieta, kurā var iegādāties produkciju mīļdzīvniekiem.

Tā ir SIA Bertas nams aptieka Absints (latviešu valodā – vērmele), kurā par pārdevējiem strādā ventspilniekiem pazīstamais veterinārārsts Guntis Klapars un veterinārfeldšere Iveta Bernere. Iegūto izglītību abi uzskata par priekšrocību, jo tieši ar attieksmi un spēju dot padomu saviem klientiem viņi mēģinās iekarot savu vietu veterināro preču tirgū Ventspilī.

«Zinot savus kolēģus, varu teikt, ka visiem ir ļoti pozitīva attieksme pret pircējiem un darāmo darbu. Atnākt un pateikt, ka es arī tagad te strādāšu, nav vienkārši. Pagaidām taustāmies, lai uzzinātu cilvēku vēlmes. Taču jādomā labākais,» optimistiski spriež Klapars.

Absintum atrodas lielveikala Maxima zālē, iepretī kasēm. Plauktos sakrauti maisi ar barību, arī diētiskā barība, barības piedevas lauksaimniecības dzīvniekiem, aiz pārdevēja muguras – medikamenti. Pircēji jau paguvuši atzinīgi novērtēt vācu firmas Joser izstrādājumus, kas tapuši ģimenes uzņēmumā ar ļoti senām tradīcijām.

Ar veiksmi vien nepietiek, saprot jaunatvērtās tirdzniecības vietas darbinieki. Tāpēc

pastāvīgajiem klientiem tiks atlaides. Piesaistoša varētu būt pašmāju ražotāju produkcija, pasūtināta Tukuma ražotnes dzīvnieku barība suņiem, kaķiem un putniem. Nopērkama arī Gigi formula – uz augu bāzes Latvijā ražoti preparāti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: