Pirmdien, 25. septembrī, plkst. 17.30 pašvaldības SIA ŪDEKA telpās notiks Iedzīvotāju informācijas diena saistībā ar aktuālajiem jautājumiem par iespēju pieslēgties centralizētajiem ūdensvada un kanalizācijas tīkliem un kļūt par ŪDEKAs klientu.

Lai arī Ventspilī pēc jau šogad uzsāktā projekta Ūdenssaimniecības attīstība Ventspilī, VI kārta realizācijas nākamajā gadā iespēja pieslēgties centralizētajiem kanalizācijas tīkliem būs nodrošināta nu jau 98,5% iedzīvotāju, ne visi šo iespēju ir izmantojuši, turpinot izmantot decentralizēto kanalizācijas sistēmu risinājumus. Ņemot vērā Ministru kabineta apstiprinātos noteikumus Noteikumi par decentralizēto kanalizācijas sistēmu apsaimniekošanu un reģistrēšanu, lai iedzīvotāji izvairītos no liekām raizēm par decentralizēto kanalizācijas sistēmu pārveidošanu, uzlabošanu un zināmu investīciju veikšanu, nodrošinot to atbilstību jaunajam Ministru kabineta noteiktajam regulējumam, ŪDEKA aicina Ventspils iedzīvotājus, kuri vēl nav pieslēguši savas mājsaimniecības centralizētajiem ūdensapgādes un kanalizācijas tīkliem, būt aktīviem un vēlreiz padomāt par šāda soļa speršanu.

Aicinām iedzīvotājus aktīvi iesaistīties Ventspils ūdenssaimniecības sakārtošanā un attīstībā, apmeklējot Informācijas dienu, uzklausot uzņēmuma speciālistu ieteikumus un uzdodot sev interesējošos jautājumus!

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Brīvā Latvija 22.09.2017, 07:41:23

    Vai noteikumi attiecas ari uz pašvaldībai piederošiem īpašumiem ? Lūdzu publicējiet sarakstu ar domes īpašumiem, kuri ir apdzīvoti, bet nav pieslēgti centralizētam ūdens un kanalizācijas tīklam, tādejādi piesārņojot vidi.

  • -1
    Pašvaldības SIA "ŪDEKA" 25.09.2017, 14:07:54

    Jaunie noteikumi attiecas uz visiem īpašumiem, neatkarīgi no tā, kam tie pieder.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: