Hokeja čempionāta 1. līgas turnīrā pie pārliecinošas uzvaras tikuši Olimpiskā centra Ventspils hokejisti, kas apspēlēja vienus no čempionāta līderiem Liepājas PitStop komandu, sarūpējot tai pirmo zaudējumu.

Liepājnieku graušana sākās jau pirmajā trešdaļa, kuru olimpieši noslēdza ar piecu vārtu pārsvaru – 5:0! Otrās trešdaļas vidū viesi vienus vārtus atguva, bet līdz pārtraukumam Olimpiskā centra komanda bija precīza divas reizes. Pēdējā periodā rezultatīva spēle turpinājās, komanda pa abām sešas reizes iededza sarkano gaismu aiz vārtiem, taču labāk ar to joprojām veicās olimpiešiem – 11:3.

Pieci vārti un viena rezultatīva piespēle Miķeļa Pāvelsona rēķinā, 1. līgas rezultatīvākais spēlētājs Mārtiņš Feifers atzīmējās ar trim vārtiem un četrām piespēlēm, divi vārti un trīs piespēles Uvim Balinskim, bet vēl viens precīzs metiens padevās Elvijam Ziemelim. Liepājniekiem vārtus guva Māris Veško, Kristaps Bužāts un Rudolfs Virga (viņam arī piespēle).

1. līgas turnīrā Olimpiskā centra komanda ar 22 punktiem ir pirmajā vietā, bet liepājnieki izcīnījuši 17 punktus un pagaidām ir otrie, tiesa viņiem vēl rezervē divi mači. Pieci punkti ir Dundagas komandas rēķinā, bet viens – Tornado.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: