Gatavojoties jaunajai sezonai, komandu turpina būvēt FK Ventspils treneri, ne tikai pārbaudot potenciālos jaunpienācējus, bet arī nolīgstot spēlētājus un izīrējot citiem klubiem.

Vēl brīvāks kļuvis dzelntenzilo vidējā līnijā, jo uz Ukrainas 1. līgu devies pussargs Jevegņijs Kosmočovs, kurš līdz jūnijam izīrēts klubam Sevastopol. Pagājušajā nedēļā tika ziņots par Oļega Žatkina izīrēšanu FK Jelgava, bet vēl pirms tam kļuva zināms, ka ventspilnieku rindās nepaliks iepriekšējās sezonas vidējās līnijas balsti Ritvars Rugins (pārcēlās uz Ukrainas augstāko līgu) un Oļegs Laizāns (karjeru turpinās Polijā).

Protams, viņu vietas tukšas nepaliks un FK Ventspils treneri turpina meklēt papildinājumu vidējā līnijā, tāpēc atliek vien novēlēt izdarīt pareizo izvēli, bet spēlētājiem – pēc iespējas ātrāk iejusties jaunajā kolektīvā.

Treniņnometnē Turcijā ventspilnieki arī aizvadījuši kārtējo maču, tiekoties ar Norvēģijas vicečempioniem Tormse. Spriežot pēc protokola, FK Ventspils šajā mačā pārbaudīja trīs vidējās līnijas spēlētājus, turklāt viens no viņiem arī izcēlās ar vārtu guvumu – ventspilnieki svinēja uzvaru 1:0.

Kamēr pussargu rindas kļūst arvien tukšākas, komandu papildinājis jau trešais aizsargs, kurš varētu pretendēt uz spēlēšanu pamatsastāvā – 25 gadus vecais Raivis Hščanovičs. Aizsarga karjera līdz šim attīstījusies visai interesanti, jo pēc profesionālās karjeras sākuma Skontorindās sekoja pārcelšanās uz profesionālo futbola līgu Amerikā un divas sezonas Toronto klubā. Pirms pagājušās sezonas aizsargs atgriezās Eiropā un meklēja iespēju spēlēt kādā spēcīgākā čempionātā, taču savainojums liedza īstenot šos plānus, un galu galā Hščanovičs pievienojās komandai Jūrmala VV.

FK Ventspils oficiālā sezona startēs jau pēc divām nedēļām, kad komanda Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā tiksies ar FK Jelgava spēlētājiem. Savukārt vēl pēc nedēļas startēs arī valsts čempions – dzletenziliesavā laukumā uzņems virslīgas jaunpienācējus JūrmalasSpartaka futbolistus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: