Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca un Ventspils poliklīnika 28. februārī pulksten 17 iedzīvotājus aicina uz Informācijas dienu, kas notiks slimnīcas jaunā korpusa 1. stāva konferenču zālē (ieeja no Vasarnīcu ielas puses). 

Pasākumā iedzīvotāji tiks informēti par sekojošām tēmām: Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Egija Siliniece un galvenais ārsts Dainis Gīlis: par šī brīža aktualitātēm saistībā ar valsts finansējuma apjomiem stacionārai un ambulatorai aprūpei šajā gadā, par slimnīcas sniegtajiem pakalpojumiem, kā arī par attīstības jautājumiem.

Ventspils poliklīnikas valdes priekšsēdētāja Agnese Šepte: par poliklīnikas valsts apmaksāto pakalpojumu apjomiem šajā gadā, par attīstības jautājumiem, tai skaitā par jaunbūvējamās poliklīnikas projekta īstenošanas gaitu.

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas dzemdību nodaļas vadītājs Eduards Ošiņš un vecākā vecmāte Gunta Cērpa: par valsts apmaksāto dzemdību palīdzību, par ģimenes dzemdībām, kā arī dzemdību nodaļas piedāvātajiem maksas pakalpojumiem.

Nodibinājuma „Pacientu atbalsts” pārstāve Iveta Ķēniņa: sniegs skaidrojumus par Pacientu tiesību likumu un citiem jautājumiem, kā arī iepazīstinās ar nodibinājuma darbību.

Veselības aprūpes iestāžu pārstāvji Informācijas dienā labprāt sniegs atbildes uz visiem iedzīvotājus interesējošajiem jautājumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: