Jau ceturto reizi pēc kārtas novembrī risinājās Ventspils pilsētas un novada vispārizglītojošo skolu sacensības „A sektora ordeņa izcīņa”, kurā noskaidroja skaļāko, atraktīvāko un košāko BK „Ventspils” līdzjutēju skolu.

Šogad konkursā piedalījās septiņas skolas – 1. ģimnāzija, 1. pamatskola, 2. pamatskola, 4. vidusskola, 5. vidusskola, 6. vidusskola un Ugāles vidusskola. Bērniem visu spēles laiku bija jāatbalsta BK „Ventspils”, kā arī lielajā spēles pārtraukumā jāsacenšas stafetēs. Vissportiskākā skola bija Ventspils 1. pamatskola, kura bija visātrākā un visprecīzākā.

Tomēr saskaitot žūrijas ieliktos punktus, par uzvarētājiem tika atzīta 6. vidusskola (156 punkti), kas arī saņēma īpašo kausu un dāvanu no kancelejas preču veikalu „Knopka”. Skolai tika uzdāvināta jauna tāfele. Otrajā vietā ierindojās 4. vidusskola (145 punkti), bet 3. vietā Ventspils 1. ģimnāzija (118 punkti). Pārējās skolas draudzīgi sadalīja 4. – 7. vietu.

BK „Ventspils” izsaka milzīgu pateicību visiem skolēniem, kuri piedalījās šajā pasākumā un ar savu fantastisko atbalstu palīdzēja komandai izcīnīt ļoti svarīgo uzvaru FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa spēlē pret Ungārijas klubu „Atomeromu”. Liels paldies 1. ģimnāzijas skolotājai Edītei Kaufmanei, 1. pamatskolas skolotājai Birutai Petrovai, 2. pamatskolas skolotājai Andželikai Šilbergai, 4. vidusskolas skolotājai Ligitai Ziemanei un Anetei Riekstiņai, 5. vidusskolas skolotājai Gunitai Ofkantei, 6.vidusskolas skolotājai Inārai Šteinbergai un Ugāles skolotājai Intai Siliņai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: