Otrdien BK ″Ventspils″  basketbolisti savā laukumā aizvadīs FIBA Izaicinājuma kausa izcīņas maču ar Ungārijas ″Atomeromu″ komandu un laukumā dosies tikai ar vienu domu – jāuzvar! Mača sākums pulksten 19.

FIBA Izaicinājuma kausa pirmajā mačā ventspilnieki viesos ar 67:81 piekāpās "Khimik" komandai, savukārt ungāri parūpējās par pārsteigumu, savu līdzjutēju priekšā ar 83:72 apspēlējot labi nokomplektēto ″Nizhny Novgorod″. Starp citu, Krievijas klubs pēc tam niknumu izgāza uz ″VEF″ komandu, VTB līgas mačā puslaikā sametot 69 punktus un visā mačā uzvarot 102:88.

Ungāru kluba rindās labākais bija visnesenāk iegūtais leģionārs, amerikāņu uzbrucējs Donalds Kouls, kurš 32 minūtēs guva 18 punktiem pievienoja arī astoņas atlēkušās bumbas. Pamatīgu spēles laiku laukumā pavadīja arī amerikāņi Lorenso Viljamss (32min., 29 p, 7ab) un Donalds Vilsons (29 min., 13p), kā arī pašmāju uzbrucēji Davids Vojvoda (29 min., 16p) un Adams Tots (27 min., 9p). Tieši šis kvintets ir arī ″Atomeromu″ sezonas sākuma vilcējspēks, kuru nāksies vien apturēt ventspilniekiem.

Uzvara ventspilniekiem ir ļoti nepieciešama, jo citādāk situācija jau pēc diviem mašiem var kļūt pat ļoti sarežģīta. Jāatgādina, ka BK Ventspils tagad būs trīs mājas spēles pēc kārtas, bet spēle ar ungāriem būs pēdējā Ventspils līdzjuēju priekšā komandas kapteinim Jānim Strēlniekam. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: