Trešo neveiksmi LBL 2. divīzijas čempionātā piedzīvojuši Ventspils Augstskolas spēlētāji, kas savā laukumā ar 64:79 piekāpās BK "VEF" komandai. 

Komandām pirms šī mača bija pa piecām uzvarām, taču ventspilnieku rēķinā bija arī divas neveiksmes. Pirmajā ceturtdaļā laukumā cīnījās divas spēku samēros līdzīgas komandas, bet nedaudz pārāki par bija mājinieki. Pēdējā uzbrukumā no pustālās distances trāpīja Ģirts Pinete un "VeA" noslēdza ceturtdaļu savā labā 19:14.

Pēc īsās atpūtas situācija laukumā mainījās viesuļa ātrumā – nākamo desmit minūšu laikā "VEF" sameta 27 punktus, kamēr mājiniekus vien... divus. "Studenti" pieļāva ļoti daudz kļūdas, kas arī liedza ne tikai nosargāt vadību, bet arī turēt kaut cik pieklājīgā vadībā. Rīdzinieki pirmo puslaiku uzvarēja ar 41:21.

Lieliska otrā ceturtdaļa un stabilais sniegums otrajā puslaikā "VEF" spēlētājiem ļāva arī droši nosargāt uzvaru līdz mača beigām. Tikai mača izskaņā ventspilnieki prata nedaudz pietuvoties, taču tas ļāva vien rezultāta starpību padarīt pieklājīgāku – rīdzinieki svinēja uzvaru 79:64. Pa 22 punktiem uzvarētājiem Mārtiņa Rozenberga un Guntara Stārķa kontā. Savukārt "VeA"rindās savā līmenī nospēlēja vien Kārlis Apsītis – 31 punkts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: