Ventspilnieki līdz 20. novembrim aicināti ieteikt savus kandidātus gada atzinības balvai sportā.

Lai veicinātu sporta attīstību, atzīmētu Ventspils pilsētas sportistu augstos sasniegumus sportā, kā arī novērtētu treneru un sporta darbinieku, entuziastu ieguldīto darbu, ir iedibināta Ventspils pilsētas domes gada atzinības piešķiršana sportā.

Gada atzinība sportā tiks piešķirta septiņās nominācijās: Labākā sportiste; Labākais sportists; Labākais treneris; Cerība sportā; Entuziasts sportā; Paraugs sportā; Mūža ieguldījums sportā.

Iedzīvotāji aicināti izvirzīt kandidātus apbalvošanai, rakstot ventspils.lv un ventasbalss.lv portālos, sociālajā tīklā Twitter Ventspils pilsētas kontam @Ventspilslv un portālā http://www.draugiem.lv/ventspilslv, kā arī aizpildīt pieteikumu anketas un iemest tās urnās, kuras novietotas Olimpiskā centra „Ventspils” basketbola halles foajē vai sporta hallē „Pārventa”.

Nominācijās „Labākā sportiste”, „Labākais sportists”, „Labākais treneris” un „Cerība sportā” sportisti tiks izvērtēti par viņu panākumiem laika periodā no 2010. gada 10. decembra līdz 2011. gada 20. novembrim, bet pārējās 3 nominācijās – „Entuziasts sportā”, „Paraugs sportā” un „Mūža ieguldījums sportā” laika periods nav noteikts.

Pieteikumos jānorāda pamatojums par izvirzītās kandidatūras panākumiem. Iedzīvotāju izvirzītās kandidatūras izvērtēs Ventspils pilsētas domes Sporta komisija, sniedzot savus ieteikumus attiecīgās atzinības piešķiršanai, lēmumu par atzinības piešķiršanu pieņems Ventspils pilsētas domes Izglītības, kultūras un sporta komiteja.

Gada atzinības sportā pasniegšanas svinīgā ceremonija notiks 2011. gada 9. decembrī plkst.17 Ventspils Kultūras centrā, kurā aicināti piedalīties sportisti un sporta darbinieki.

2010. gadā apbalvojumi tika piešķirti:

Nominācijā "Labākais sportists" apbalvojumu saņēma šorttrekists un ātrslidotājs Haralds Silovs

Nominācijā "Labākā sportiste" apbalvojumu saņēma tāllecēja Lauma Grīva

Nominācijā „Labākais treneris” apbalvojumu saņēma šorttrekistu audzinātājs Māris Birzulis

Nominācijā "Cerība sportā" apbalvojumu saņēma šorttrekists Roberto Puķītis

Nominācijā "Paraugs sportā" apbalvojumu saņēma vieglatlēts, airētājs un basketbolsits Uģis Lasmanis

Nominācijā "Entuziasts sportā" apbalvojumu saņēma motosporta aktīvists Arvis Sanders.

 Nominācijā "Mūža ieguldījums" apbalvojumu saņēma sporta skolotājs un treneris Anatolijs Mudelis

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: