Latvijas virslīgas čempionātā pie 19.uzvaras tikuši FK Ventspils futbolisti, kas savā laukumā ar 4:1 pieveica Jūrmalu V.V., tā nostiprinoties turnīra tabulas pirmajā vietā.

Jau mača piektajā minūtē Frederiko Martiness ar galvu raidīja bumbu, taču drīz vien laukuma saimnieki uzdāvināja viesiem bumbu pie sava soda laukuma, ko izmantoja Ingus Šlampe, gūstot savus pirmos vārtus virslīgā un panākot izlīdzinājumu. No šāda notikuma pavērsiena mājinieki attapās tikai puslaika beigās, kad izveidoja vairākus labus momentus, tiesa rezultāts līdz pārtraukumam nemainījās.

Arī otro puslaiku mājinieki sāka ar vārtu guvumu – bumbu no soda sitiena vārtu augšējā stūrī raidīja Oļegs Laizāns. Drīz vien ar lielisku sitienu laukuma saimnieku pārsvaru dubultoja Vadims Jančuks, bet punktu uzvarai pielika Eduarda Višņakovs, kurš raidīja vārtos vārtsarga atvairīto bumbu.

FK Ventspils rēķinā tagad ir 60 punkti un tuvākos sekotājus Liepājas metalurgus mūsējie apsteidz par uzvaras tiesu, turklāt ventspilniekiem joprojām rezervē viens mačs.

Jau sestdien FK Ventspils aizvadīs nākamo maču, kad savā laukumā tiksies ar Olimpu – mačam gan bija jānotiek Rīgā, bet pēc olimpiešu lūguma tas pārcelts uz Ventspili.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: