FK Ventspils futbolisti šodien aizvadīs svarīgu spēli Latvijas virslīgā, viesos tiekoties ar Skonto, turklāt mačs notiks galvenā trenera Sergeja Podpalija dzimšanas dienā.

Komandas turnīra tabulā šķir seši punkti un viena spēle (ventspilniekiem maču ir vairāk), taču, lai arī kāda būtu situācija turnīrā, mači starp šīm komandām vienmēr bijuši intriģējoši. Turklāt šajā sezonā pat par divām intrigām vairāk. Vispirms jau, Skonto atņēma FK Ventspils Baltijas kausu, svinot uzvaru dramatiskā finālā. Šajā mačā rupji pret ventspilnieku aizsargu Vladimiru Bespalovu nospēlēja rīdzinieku aizsargs Deniss Kačanovs, par ko pēc tam izpelnījās vairāku spēļu diskvlaifikāciju. Šovakar Kačanovs atkal būs laukumā.

Šosezon komandas uzvaras dalījušas uz pusēm, turklāt pie panākumiem tiekot viesos. Mūsējie Rīgā uzvarēja 3:1, bet savā laukumā piekāpās ar 0:1. Šodiena spēle būs svarīga abiem klubiem, jo ventspilnieki panākuma gadījumā atkal nostiprinātos līgas līderu godā, bet Skonto uzvara nepieciešama, lai turpinātu cīņu par zeltu. Ventspilniekam Oļegam Laizānam tā būs 100.spēlē virslīgas turnīrā, bet vēl interesantāks ir fakts, ka šodien jubileju svin komandas galvenais treneris Sergejs Podpalijs. Vai komanda sarūpēs dāvanu abiem jubilāriem?

Mača sākums plkst. 18.30, bet tiešraidē tam varēs sekot sportacentrs.com.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: