Sestdien plkst. 11:00 Ventspils pilsētas svētkos jau septīto reizi norisināsies Olimpiskā centra „Ventspils” kausa izcīņa minitenisā. Par balvu cīnīsies bērni no dažādiem Latvijas, Lietuvas, un Krievijas tenisa klubiem.

Sacensības notiks OC „Ventspils” tenisa kortos. Pagājušajā gadā piedalījās 45 dalībnieki. Plānots, ka šogad skaits būs lielāks. No 2012. gada visā pasaulē stāsies spēkā jaunie minitenisa noteikumi. Taču jau šogad pēc šiem noteikumiem pirmo reizi spēlē Latvijā. Bērni startēs 3 grupās: sarkanā grupa jeb bērni no 5 līdz 6 gadu vecumam. Šīs grupas dalībnieki spēlē ar daudz vieglākām un mīkstākām tenisa bumbām kā pieaugušie. Vidējā grupa ir oranžā grupa. Tajā startē bērni no 7-8 gadu vecumam. Trešajā jeb zaļajā grupā piedalās bērni vecumā no 9 – 10 gadiem. Katram šo grupu pārstāvim ir iespēja iekļūt nākamajā grupā, uzvarot 30 spēles.

 

Balvās pirmo trīs vietu ieguvēji katrā vecuma grupā saņems kausu, kā arī labākajiem tiks piešķirti tenisa inventāri. Dalībnieki, kas uz Ventspili atbraukuši no citām pilsētām, saņems bezmaksas Pludmales akvaparka apmeklējumu. Balvas saņems ne tikai labākie tenisā, bet arī vairāku citu nomināciju ieguvēji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: