Sestdien Ventspilī jau četrpadsmito reizi pēc kārtas norisinājās starptautiskās moto sacensības „Ventbunkers Lielā balva”.

Apskati fotogrāfijas!

Trase tika izveidota, izmantojot Piedzīvojumu parka kalna nogāzi un bija tehniski ļoti sarežģīta, kas sportistiem solīja ļoti smagu cīņu, bet skatītājiem lieliskas emocijas visa vakara garumā.

Sacensības notika divās klasēs MX1 un MX2. Braucienu starplaikos skatītājiem savu meistarību lielajos lēcienos demonstrēja Zviedrijas Elites sportists Fredrik Bergren, kā arī Latvijas Freestyle „pionieris” Alex jeb Mārtiņš Aleksandrovičs.

Domājams, ka aptuveni 5500 skatītāju noteikti nebija vīlušies, jo visiem bija iespēja novērtēt atmugurisko salto ar motociklu, un kā sacensību laikā paziņoja komentētājs Ēriks Fogels, šī diena ieies vēsturē, jo Back Flip ar moci Ventspilī tika veikts pirmo reizi.

Par uzvarētāju MX1 klasē kļuva Dāvis Līvs, otrajā vietā Lauris Freibergs, bet trešais palika motokluba Rodeo pārstāvis Toms Macuks. MX2 klasē uzvarēja Dāvis Ivanovs, otrais „motokrosa vecmeistars” Agris Ļitvinovs, bet trešais Kārlis Sabulis.

Pēc apbalvošanas ceremonijas visiem sanākušajiem bija iespēja izdancoties DJ Japāņa deju ritmos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: