Ventspils skeitparkā norisinājās Jauniešu organizācijas „AVANTIS” rīkotās jauniešu apmācības ekstrēmajos sporta veidos.

Apmācības notika projektā «Tici sev!», kura mērķis ir iedrošināt  jauniešus noticēt sev, pilnveidot savas prasmes dažādās jomās, kā arī atklāt un attīstīt savu talantu.

 

Apskati forogrāfijas!

 

Kopumā pasākumu apmeklēja aptuveni 120 jaunieši, kas ar lielu interesi visas dienas garumā piedalījās dažādas aktivitātēs. Pasākuma laikā bija iespēja izmēģināt braukšanu ar skrituļdēli ilggadējā skeitera Egona Avota vadībā, spert pirmos soļus uz skrituļslidām kopā ar Almantu Nedzvecki un Konstantīnu Makarovu, apgūt vingrošanas prasmi kopā ar Māri Šlēziņu, kā arī mācīties pareizi stūrēt divriteni kopā ar BMX braucēju Andri Dembovski, tāpat bija iespēja iemēģināt ielu dejas soļus kopā ar Elīnu Gladinu. Pasākumu vadīja atraktīvais Ralfs Eilands no grupas PER.

 

Ventspilnieki patīkami pārsteidza ar lielo bmx braucēju skaitu. „Tici sev!” komandu īpaši sajūsmināja jaunākais ekstrēmo meistarklašu dalībnieks, piecgadīgais bmx braucējs Everss no Ventspils. „Braucēju līmenis Ventspilī atļāva jauniešiem mācīt jau sarežģītākas pakāpes trikus. Priecēja fakts, ka jaunieši nekautrējās uzdot jautājumus un vērsās pēc profesionāla padoma,” komentē treneris Andris Dembovskis.

Pasākumu atbalstīja Ventspils dome, tās sporta pārvaldes vadītāja Daina Paipala dalījās ar saviem iespaidiem par dienas aktivitātēm: „ Tici sev! Komandas treneri atrada labu saskarsmes veidu ar jauniešiem, tā bija vienkārša un draudzīga, viņi prata iedrošināt, pamācīt un dot padomus, ar vienkāršiem paņēmieniem sasniegt labu efektu. Iepriecināja pasākuma aktivitāšu daudzveidība. Ļoti patika ielu vingrošanas aktivitāte. Labprāt gribētu šādu pasāku atkārtot Ventspilī”.

 

Liela atsaucība no skatītāju un dalībnieku puses bija Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības vadītāja Māra Šlēziņa vadītajam spēka un izturības konkursam, kura galvenā balva bija ielūgums uz pasaulē pirmo ielu vingrošanas čempionātu, kas norisināsies 27. un 28. augustā Rīgā, Grīziņkalna skeitparkā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: