Šodien Ventspils skeitparkā otro reizi notiks apmācību dienu ekstrēmajos sporta veidos.

Apmācības notiks no pulksten 15 līdz 19 un to rīkos jauniešu organizācija „AVANTIS”, realizējot projektu „Tici sev!”. Pasākuma laikā jauniešiem būs iespēja izmēģināt braukšanu ar skrituļdēli ilggadējā skeitera Egona Avota vadībā, spert pirmos soļus uz skrituļslidām kopā ar Almantu Nedzvecki un Konstantīnu Makarovu.

 

Tāpat arī varēs apgūt vingrošanas prasmi kopā ar Māri Šlēziņu un Ielu vingrotājiem, kā arī mācīties pareizi stūrēt divriteni kopā ar BMX braucēju Aivaru Šneideru. Latvijas regbija izlases dalībnieks Mikus Ozols mācīs pašaizsardzības elementus, tāpat būs iespēja iemēģināt ielu deju soļus kopā ar Elīnu Gladinu. Pasākumu vadīs atraktīvais Ralfs Eilands no grupas PER.

 

Visiem, kuri vēlas piedalīties, aicinām ņemt līdzi savu inventāru un aizsargekipējumu (ķiveres, ceļu un elkoņu sargus, utt.).

 

Pirmā jauniešu apmācības diena ekstrēmajos sporta veidos notika jūnijā Daugavpils skeitparkā. To apmeklēja vairāk nekā 50 bērni un jaunieši vecumā no 9 līdz 19 gadiem. Vislielāko interesi izraisīja skeitborda un skrituļošanas apmācības. Pasākuma laikā norisinājās dažādi konkursi, piemēram, konkurss par labāko triku jaunajiem braucējiem, uzvarētāji saņēma piemiņas veltes no boards.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: