Ventspils Piedzīvojumu parkā veselu nedēļas nogali jebkuram aktīva dzīvesveida piekritējam būs iespēja izaicināt sevi aizraujošās sacensībās – 13. augustā Tautas velobraucienā, bet 14. augustā notiks Latvijas kauss un Latvijas Čempionāts MTB triatlonā.

Sacensībās meistarības klasēs piedalīsies pieredzējuši sportisti, kuriem būs iespēja krāt reitinga punktus un cīnīties par vietām sacensību seriālā „Sportlat Balva 2011”. Taču arī jebkurš aktīvā dzīvesveida piekritējs tiek aicināts gūt prieku un sportisko gandarījumu, piedaloties veselības klasēs. Īpaši tiek gaidīti mūsu nākotnes čempioni - bērni līdz 11 gadiem, kuriem būs sagatavotas vecumam atbilstošas distances

Visi interesenti tiek aicināti uz bezmaksas brīvdabas triatlona konsultāciju, kuru organizēs Ventspils Triatlona klubs: Ventspilī - Zilā karoga pludmalē, 13. augustā, plkst. 19:00

Sacensību dalībnieki, kas ieradīsies no citām pilsētā tiek laipni aicināti apmesties kempingā „Raganas Slota”(brauciens 5 min. attālumā no Ventspils Piedzīvojumu Parka). Lūgums laicīgi pieteikt naktsmājas. Tiek organizēts arī dalībnieku un līdzjutēju autobuss no Rīgas. Sacensību dienā dalībniekiem atpūta „Piedzīvojumu parkā” un „Pludmales akvaparkā” būs par draudzīgākām cenām. Izbraukuma tirdzniecība. Iespēja iegādāties sporta inventāru un pārtiku no veikala "SportLat" par draudzīgākām cenām:

PIEDZĪVOJUMU PARKA VELOBRAUCIENS sestdien, 13. augustā.

Starts/ Finišs Piedzīvojumu Parks

Distances:

VICHY maratons ~ 50 km

Pusmaratons ~ 30 km

Bērnu brauciens – atbilstoši vecuma grupai

Sacensību programma:

10:00 – 12:20 dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās

11:40 bērnu starts* (Bērnu velobrauciens tiks sagatavotas atsevišķas vecumam atbilstošas distances).

12:30 starts VICHY maratons (2 apļi = ~ 50 km)

12:40 starts pusmaratons (1 aplis = ~ 30 km)

15:00 apbalvošana

Veselības un meistarības klasēm – riteņbraukšana pa asfaltu un meža ceļiem.

PIEDZĪVOJUMU PARKA MTB TRIATLONS svētdien, 14. augustā

Starts: Ventspils pludmale

Finišs: Piedzīvojumu Parks

Distances:

Veselības un meistarības klase:

  • Peldēšana 300 - 600 m

  • Riteņbraukšana 15 – 25 km

  • Skriešana 2.5 – 5 km

  • Bērnu distances – atbilstoši vecuma grupām

Sacensību programma:

10:00 – 12:20 dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās

11:30 bērnu starts

12:30 starts pirmajam triatlonistam

15:30 apbalvošana

Bērnu triatlons notiks Ventspils pilsētas Zilā karoga pludmalē un tās teritorijā. Distances tiks sagatavotas bērnu vecumam atbilstošas ar skriešanu, nevis peldēšanu jūrā.

Veselības un meistarības klasēm starts, sporta inventāra maiņas zona un finišs atradīsies dažādās vietās – starts Zilā karoga pludmalē, peldēšana jūrā paralēli krastam, riteņbraukšana pa asfaltu un meža ceļiem un skriešana pa „Piedzīvojumu parka” takām.

Sacensības organizē biedrība „Sporta klubs Sportlat” sadarbībā ar Ventspils „Piedzīvojumu parku” un tās ir ietvertas „ Sportlat balva 2011” kopvērtējumā.

Sacensību nolikums, pieteikšanās un plašāka informācija mājas lapā www.sportlat.lv un www.velomaratoni.lv , rakstot uz sportlat@sportlat.lv vai zvanot pa tālr. 67891526. Pieteikties sacensībām var arī Rīgā veikalā „Sportlat” (A. Deglava ielā 7) un Ventspilī „Piedzīvojumu parkā” (Saules ielā 141).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: