Latvijas čempionātā motokrosā aizvadīti četri no astoņiem posmiem, bet komandu vērtējumā līderos iekārtojušies Rodeo braucēji.

Lai gan Rodeo braucēji pēdējā posmā ieguva otro vietu, tomēr tas ļāva viņiem izvirzīties līderpozīcijās kopvērtējumā, par vienu punktu apsteidzot savus sīvākos sāncenšus – komandu Motosports Racing Team Elkšņi –, kas šajā posmā palika trešajā vietā.

Ceturtā posma sacensības Stelpes mototrasē noritēja ardalītām izjūtām. Priecēja vairākas izcīnītās godalgas, bet sarūgtināja sportistu gūtās traumas. Īpaši spraigas sacīkstes notika Kvadri Open klasē, kurā otro vietu izcīnīja Edgars Meņģelis (Rodeo), ceturtais palika viņa brālis Kristaps Meņģelis (arī Rodeo), bet Ralfs Reinfelds (MX Sumata) ieņēma septīto vietu. Diemžēl šīs sacensības neveiksmīgas izvērtās vēl vienam Rodeo braucējam – Kārlim Meldrājam, kas salauza potīti.

Dienu iepriekš Meldrājs Kvadri iesācēju klasē spēja izcīnīt otro vietu, bet par uzvarētāju kļuva Edgars Meņģelis. Sestajā vietā finišēja MX Sumatas sportists Aigars Čikuts. Prestižākajā (MX1) klasē nepārspēts palika Vitauts Bučs (Rodeo), bet uzreiz aiz goda pjedestāla – Niks Apfelbaums (MX Sumata). Arī šajā klasē neiztika bez kritieniem un traumām. Kvalifikācijas braucieni neveiksmīgi izrādījās vienam no Rodeo līderiem – Tomam Macukam, kas spēcīgi traumēja rokas locītavu. Pēc ārstu apskates tika konstatēts, ka, par laimi, roka nav lauzta, bet tikai stipri sasista. Veterānu klasē kā vienmēr līmenī bija un stabilus rezultātus uzrādīja abi Rodeo braucēji: Arvis Sanders (4. vieta) un Ainārs Soks (7.) Iesācēju klasē septīto vietu ieguva Eduards Rozenbergs (MX Sumata). Kvadri 100 labākais bija Emīls Sigājevs, bet Kvadri 200 sesto vietu ieguva Endijs Bernics. H30 klasē uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa Gvido Judeiks (visi Rodeo).

Ceturtā posma sacensībās Stelpē komandu kopvērtējumā uzvaras laurus plūca komanda CAMK Latgale, otrā bijaRodeo, bet trešā – Elkšņi. Pēc četriem posmiem rezultāti ir šādi: 1. vietā – Rodeo (3423 punkti), 2. – Elkšņi (3422), 3. – CAMK Latgale (3357). 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: