Tradicionālajās vieglatlētikas sacensības Rīgas kausi pie godalgām tikuši arī Ventspils vieglatlēti.

Tāllēcēja Laumai Grīvai pirmajā mēģinājumā lēca 6,42 metrus tālu un kļuva par sacensību līderi. Jau otrajā piegājienā ventspilnieci apsteidza Krievijas sportiste Olga Balajeva, bet Grīvai savu rezultātu uzlabot neizdevās, līdz ar to nācās samierināties ar otro vietu. Ceturtajā vietā ar 5,70 metru tālu lēcienu ierindojās Gundega Grīva.

Otro vietu šķēpmešanā izcīnīja Sinta Ozoliņa-Kovale, labākajā mēģinājumā metot 56,99 metrus tālu. Savukārt augstlēkšanā Dace Dreimane dalīja ceturto vietu.

Augstlēkšanā vīriešiem Normunds Pūpols sāka ar 210 centimetru pārvarēšanu un tika līdz 219, bet 222 centimetru augstums nepakļāvās. Šāds sniegums ventspilniekam ļāva izcīnīt trešo vietu, atpaliekot no baltkrieva Artjoma Zaiceva, kurš arī sasniedza šādu pašu rezultātu, bet ar mazāku skaitu mēģinājumu, un lietuvieša Raivida Staņas (222cm).

10 kilometru soļošanā vīriešiem uzvaru izcīnīja Arnis Rumbenieks, kurš finišēja pēc 42 minūtēm un 48.53 sekundēm un tuvāko sekotāju apsteidza par gandrīz divām minūtēm. Kristaps Valters bija piektais 800 metru skrējienā, Ansis Brūns izcīnīja septīto vietu šķēpā (77,85).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: