Trešo maču Latvijas Basketbola līgas finālsērijā šodien aizvadīs BK Ventspils basketbolisti, Rīgas VEF šoreiz uzņemot savā laukumā.

Pēc diviem mačiem rezultāts sērijā ir neizšķirts 1:1 – abas komandas uzvarēja viesos. Par notikumiem otrā mačā izskaņā VEF klubs iesniedza oficiālu protestu, pieprasot arī pārspēli, bet, kad to nenozīmē, vērsās arī LBL Apelācijas komisijā. Jādomā šādi notikumi nokaitēs atmosfēru finālcīņās, kas līdz šim bijusi salīdzinoši mierīga un gan jau abu klubu pārstāvji uzmanīgi sekos līdzi gan tiesnešu, gan sekretariāta darbam. Vai tas šo finālu padarīs aizraujošāku? Tad jau redzēs.

Protams, jācer, ka aizraujošu to tomēr padarīs spēlētāju sniegums. Ventspilniekiem jau izdevies pierādīt, ka VEFspēlētāji nav nemaz tik nenoliedzami šīs sērijas favorīti, bet tagad atliek cerēt, ka to BK Ventspils apliecinās vēlreiz, jau savā laukumā. Tāpat jācer, ka šoreiz komandai tā kārtīgi palīdzēs līdzjutēji, aizpildot halles tribīnes ne tikai pa pusei, bet gan pilnībā. Ventspilniekiem, pateicoties uzvarai regulārajā sezonā, ir sava laukumā priekšrocībā, un to jāmēģina izmantot un vairs nezaudēt.

Mača sākums pulksten 17. 

Foto:sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: