Taizemes Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Prāvits Čaimonkols atzinis, ka Ventspils ir laba vieta biznesa attīstībai.

Taizemes Karalistes Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Prāvits Čaimonkols ar delegāciju Ventspili apmeklēja, lai pārrunātu tālākas sadarbības iespējas ar Ventspils brīvostas pārvaldi.

 

Vizītes laikā Ventspils brīvostas pārvaldes Mārketinga un attīstības nodaļas vadītājs Igors Udodovs un Taizemes Ārlietu ministrijas sekretāra vietnieks pārrunāja jautājumus par abu valstu ekonomiskajām sadarbības iespējām, potenciālajām sadarbības nozarēm un Ventspils pilsētas un brīvostas infrastruktūru un attīstību. Prāvits Čaimonkols atzīst, ka Ventspils ir vieta, kur radīti labi priekšnosacījumi biznesa attīstībai pilsētā un ostas teritorijā.

 

Ventspils vizītes laikā Taizemes Karalistes Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks ar delegāciju apmeklēja arī uzņēmumu SIA „Dendrolight Latvia” un Ventspils Augsto tehnoloģiju parku.

 

Taizeme tiek uzskatīta par vienu no straujāk augošajām Dienvidaustrumāzijas ekonomikām, kas 2010.gadā piedzīvoja iekšējā kopprodukta kāpumu vairāk nekā 7% apmērā. Latvija un Taizeme ir ASEM (Āzijas-Eiropas Samits) dalībvalstis un kopīgi sadarbojas kā starptautisku politisku, tā drošības jautājumu risināšanā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: