Līdz šīs nedēļas beigām Olimpiskajā centrā „Ventspils” treniņnometnē uzturēsies Latvijas ratiņbasketbola izlases kandidāti, kas gatavojas Eiropas čempionātam.

Ratiņbasketbolistu pamatbāze ir Ozolniekos, bet Ventspilī izlses treniņnometne notiek pirmo reizi.

Eiropas čempionāts šogad notiks Kauņā no 1. līdz 8. augustam. Čempionātā piedalās septinas komandas no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Portugāles, Serbijas, Ukrainas un Grieķijas. Spēlētājus čempionātam sagatavo galvenā trenere no Brazīlijas Ana Kardosa, treneres palīgs Aivars Konopackis. Par spēlētāju labsajūtu , veselību un mundrumu rūpējas fizioterapeite Signe Rinkule. Daudzi izlases kandidāti vēl aizvada spēles ārpus Latvijas, taču tiklīdz atbrīvosies – pievienosies komandai.

Ventspili par treniņnometnes vietu komanda izvēlējusies vairāku iemeslu dēļ. Basketbola halle ir piemērota cilvēkiem ratiņkrēslos, kas var iekļūt hallē un dušas telpās, kā arī realizēt citas nepieciešamās lietas. Svarīgi ir arī tas, ka viesnīca un treniņu telpas atrodas ļoti tuvu. Kā atzina Konopackis, Olimpiskais centrs bijis ļoti pretimnākošs, lai treniņus varētu aizvadīt Ventspilī.

Svētdien, 1. maijā, plkst. 11 Arēnā Rīga komanda aizvadīs spēli par 1. vietu Latvijas čempionātā ratiņbasketbolā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: