Ceturtdien, plkst. 15 pēc ziemas pārtraukuma Ventspils Piedzīvojumu parkā sezonu atklās orientēšanās sacensību seriāls Azimuts.

Šogad šajā sacensību seriālā tiks aizvadīti desmit posmi Ventspils pilsētā un novadā. Pirmās sacensības notiks Piedzīvojumu parka teritorijā - starts plānots pie Piedzīvojumu parka servisa ēkas. Dalībnieki var ierasties sev vēlamā laikā no sacensību sākuma līdz plkst. 18, izvēlēties distanci un doties trasē. Orientēšanās cienītāji pēc savām spējām varēs izvēlēties piemērotāko no trim dažādas sarežģītības distancēm.

Orientēšanās aktīvistiem Piedzīvojumu parkā ir izveidots orientēšanās poligons, lai varētu gan sagatavoties sacensībām, gan vienkārši atpūsties. Orientēšanās poligonā ir trīs dažādas distances: pastaigu taka ar marķējumiem, iesācēju orientēšanās distance un orientēšanās distance lietpratējiem. Takas sākas Piedzīvojumu parka meža teritorijā un vijas līdz pat piejūras kāpu zonai. Šī gada jaunums ir Kaķa takas posms bērniem. Pirmo reizi to izmēģināt varēs 1. maijā, kad Piedzīvojumu parks sāks savu sezonu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: