Pilsētas čempionāts volejbolā noslēdzies ar Z/S Vālodzes komandas uzvaru, kas finālcīņā ar 3:1 (25:21, 20:25, 25:16, 25:23) pieveica Skrundas komandu. Bronzas spēlē labāki izrādījās Karo Wood volejbolisti, pieveicot Popes komandu ar rezultātu 3:0.

Pusfinālos Z/S Vālodzes ar 3:1 pārspēja Karo Wood, bet Skrundas spēlētāji ar rezultātu 3:0 uzvarēja Popes komandu.

Finālmačā bija nepieciešami četri seti, lai kāda no komandām izcīnītu panākumu. Pirmajā setā Z/S Vālodzes uzvarēja ar 25-21. Otrajā setā skrundenieki revanšējās ar 25-20. Trešajā setā iniciatīvu pārņēma Z/S Vālodzes vienība 25-16, ko izdevās veiksmīgi noturēt arī ceturtajā setā. Spraigā seta galotnē Z/S Vālodzes izcīnīja uzvaru ar 25-23, gūstot uzvaru visā spēlē ar 3:1 un kļuva par Ventspils pilsētas čempioniem.

Z/S Vālodzes sastāvā čempionāta zeltu izcīnīja: Artis Bertāns, Māris Bertāns, Uldis Bergmanis, Oskars Bierants, Jevgeņijs Sikuriņecs, Valts Bidzāns, Mārtiņš Meiris, Andis Bertāns un Aivars Černuho. 

Skrundas komandas sastāvā otro vietu izcīnīja Indulis Kliemanis, Kārlis Kliemanis, Jānis Demčuks, Ivo Demčuks, Kaspars Ķinēns, Andis Rozītis, Ģirts Pavlovs, Gints Bukāts, Edgars Putniņš un Gustavs Kirhners.

Trešo vietu izcīnīja Karo Wood - Pēteris Circāns, Ilmārs Vensbergs, Andrejs Černuho, Arvis Anderšmits, Aleksis Kovaļevskis, Kārlis Ķirsis un Gints Gulbis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: