BK Ventspils valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis atzinis, ka nesen no komandas atbrīvotais aizsargs Sandis Buškevics nav rādījis gaidīto sniegumu, turklāt raizes sagādājusi arī rokas trauma.

«Sandis neradīja laukumā tādu saasinājumu, kādu vajadzētu,» uzsver Boitmanis. «Mēs gaidījām no viņa lielāku pienesumu laukumā. Neskatoties uz statistiku pret vājākajām komandām, viņa devums komandas spēlē un statistika nebija īpaši augsta. Labāko spēli Sandis aizvadīja pret Haifas Maccabi, kurā mēs pretiniekus sagrāvām ar 99:62. Tajā viņš guva deviņus punktus, atdeva tikpat daudz rezultatīvu piespēļu, kā arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. Ja šāds sniegums būtu arī pārējās spēlēs, tad nebūtu nekāda pamata pārtraukt līguma sadarbību.»

Kluba valdes priekšsēdētājs neslēpj arī, ka raizes sagādāja basketbolista rokas trauma, ar kuru ilgstoši nav izdevies tikt galā: «Nav zināms, kad viņš vispār atveseļosies. Sezona tuvojas noslēgumam un mums vajadzīgi veseli spēlētāji. Tā kā klubam izvirzīti augsti mērķi, tad mums jābūt spēlētājiem, kas var tos realizēt. Buškevics diemžēl nedeva tādu ieguldījumu komandas spēlē, kādu mēs vēlējāmies. Katrā ziņā novēlu Sandim ātrāk sadziedēt traumu un veiksmi turpmākajā karjerā.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: