No pirmdienas, 5. jūlija, Pārventas sporta kompleksa atlētikas zāle būs pieejama apmeklētājiem ar negatīvu Covid testu, Covid 19 pārslimojušām personām un vakcinētām personām.

Apmeklētājiem būs jāuzrāda zāles uzraugiem sadarbspējīgs sertifikāts un personas apliecinošs dokuments. Ierodoties un izejot no atlētikas zāles, apmeklētājiem jāvelk sejas aizsargmaska. Sportošanas laikā maska nav jālieto. Trenējoties atlētikas zālē jāievēro 2 m distance.

Atlētikas zāli varēs apmeklēt darba dienās no plkst. 9 līdz 19 un sestdienās, svētdienās no plkst. 9 līdz 14.  Apmeklētājiem vēlams iepriekš pieteikties pa tel. 20606555. Zālē vienlaicīgi drīkst atrasties līdz 15 apmeklētājiem. Apmeklētājs atlētikas zālē drīkst uzturēties līdz 90 min. Ģerbtuves vienlaicīgi drīkstēs izmantot ierobežots skaits apmeklētāju, un viena apmeklētāja uzturēšanās ilgums ģērbtuvē nedrīkst pārsniegt 15 min.

Izmantot atlētikas zāles pakalpojumus varēs uzrādot abonementu vai vienreizēja apmeklējuma maksājuma čeku. Agrāk iegādātie un neizmantotie abonementi tiks pagarināti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: