Futbola vārtsargs Valentīns Raļkevičs oficiāli pievienojies pēdējo divu sezonu Virslīgas otrajam spēcīgākajam klubam RFS, kura rīcībā šobrīd jau ir trīs pieredzējuši šī ampluā spēlētāji.

29 gadus vecais ventspilnieks pēdējās četras sezonas pārstāvēja Futbola klubu Liepāja, taču pēc sezonas noslēguma tika ziņots, ka viņš šajā komandā nepaliks un minēts, ka vārtsargs varētu papildināt RFS rindas. Šodien tas apstiprināts arī oficiāli.

Jau agrāk tika ziņots, ka Rīgas klubu pametīs pieredzējušais vārtsargs Kaspars Ikstens, bet šonedēļ tā sastāvu papildināja 31 gadu vecais bumbu ķērējs no Lietuvas Vitauts Čerņausks. Viņš vairākas sezonas aizvadījis Rumānijs un Bulgārijas spēcīgākajās līgās, ar rumāņu Vaslui spēlējis arī Eiropas līgas grupu turnīrā, tiesa šogad laukumā izgājis vien 13 Sofijas CSKA spēlēs – septiņas čempionātā, sešas Eiropas līgas kvalifikācijā. Tā kā komandas rindās joprojām ir arī ukrainis Danilo Kučera, šobrīd RFS rīcībā ir trīs vārtsargi.

Raļkevičs uz Liepāju pārcēlās 2017. gadā, kad devās laukumā 17 Virslīgas mačos un trīs kausa izcīņas spēlēs, tajā skaitā finālā, palīdzot komandai ar 2:0 pieveikt Riga FC. Nākamajā sezonā savainojuma dēļ Raļkevičs spēlēja mazāk, bet pērn bija stabils pirmais numurus, aizvadot 23 mačus Virslīgā un četras spēles Eiropas līgas kvalifikācijas kārtās. Šosezon nu jau pieredzējušajam vārtsargam vien seši mači Virslīgā un viens kausa izcīņā. Spēlējot Ventspilī, Raļkevičs vairākas sezonas bija otrais numurs, bet līdz pilnvērtīgai debijai tā arī netika. Nav izslēgts, ka vārtsarga jaunā komanda būs sudraba medaļnieki RFS.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    еs 11.12.2020, 15:32:43

    Kādi jaunumi par ''Ventspili''?

  • 0
    keda 11.12.2020, 15:36:32

    Gaidām 17. decembri,kad Šīšhanovs lasīs lekciju visiem īpašniekiem

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: