Nedēļas nogalē, 7. un 8.decembrī, plkst. 14, Sporta hallē "Pārventa" divas noslēdzošās regulārās sezonas mājas spēles Latvijas Nacionālās līgas čempionātā aizvadīs volejbola klubs Ventspils, sestdien ar Kuldīgas novada komandu, bet svētdien ar Ozolnieku komandu.

Komandas jau savā starpā ir spēlējušas pirmajā aplī un abās spēlēs uzvaras izcīnīja ventspilnieki. Kuldīgas komanda tika uzvarēta ar rezultātu 3:0, bet volejbola klubs Ozolnieki ar 3:2.

Pēc aizvadītām deviņām regulārās sezonas spēlēm VK Ventspils komanda rietumu divīzijā ieņem pirmo vietu ar izcīnītām astoņām uzvarām un piedzīvotu vienu zaudējumu. Otro vietu ar izcīnītām septiņām uzvarām un piedzīvotu vienu zaudējumu ieņem Ozolnieku komanda, bet trešo RTU, kas deviņās spēlēs ir izcīnījusi sešas uzvaras un piedzīvojusi trīs zaudējumus.

Šosezon Nacionālās līgas čempionātā startē 13 komandas, kas pēc reģionālā principa sadalītas divās divīzijās. Pēc divu apļu turnīrā trīs labākās katras divīzijas komandas jau nodrošina vietu izslēgšanas spēlēs un otrajā posmā cīnās vien par izdevīgāku starta pozīciju, savukārt pārējās cīnās par vēl četrām ceļazīmēm uz izslēgšanas spēlēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: