Gatavojoties individuālajam čempionātam, Ventspils novusa spēlētāji startē Kuldīgas novada čempionātā, kurā izspēlēti jau divi posmi, bet kopumā paredzēti septiņi.

Pirmajā 16 dalībnieku konkurencē startēja četri ventspilnieki, bet Jānis Čaklis kļuva par turnīra uzvarētāju. Atpaliekot tikai par punktu, ceturtajā vietā ierindojās Egils Ozoliņš, bet Ilmārs Raģis un Vladimirs Rusakovs ieņēma attiecīgi 10. un 11. vietu.

Otrajā posmā gan dalībnieku bija vairāk (23), gan Ventspils spēlētāju pārstāvniecība lielāka. Šoreiz veiksmīgāk nospēlēja Aivars Pētersons, izcīnot trešo vietu, bet Imants Čaklis bija ceturtais. Jānim Čaklim šajā posmā septītā vieta, bet par vienu zemāk finišēja Aivars Čaklis. Vienā konkurencē ar kungiem startēja arī dāmas, un Janīna Kesenfelde ieņēma 12. vietu, kas sešu spēlētāju konkurencē bija otrais labākais rezultāts. Ozoliņš, Raģis un Rusakovs ieņēma vieta turnīra tabulas otrajā pusē.

Sacensību trešais posms risināsies 7. septembrī, bet vēl cīņas paredzētas arī 21. septembrī, 6. un 20 oktobrī, kā arī 23.novembrī, kad risināsies fināls.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: