Jātnieku sporta kluba Demora pārstāvji sekmīgi startējuši pēdējās ziemas sezonas sacensībās Kleistos un Dursupē.

Sporta centra Kleisti segtajā manēžā aizvadīts Latvijas ziemas čempionāta ceturtais posms jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā. Pirmās grupas poniji lēca 65 cm augstus šķēršļus, bet JSK Demora sportiste Antuanete Prince ar Feju, veicot maršrutu bez kļūdām, ieguva 5. vietu. Otrās grupas poniji sacentās 85 cm augstā divu fāžu maršrutā, un šoreiz bez soda punktiem 4. vietā finišēja Zoja Krisko ar Dūju. Ar vienu gāztu šķērsli Demoras jātniece Alise Lūse ar Džoanu ierindojās sestajā vietā, bet Anna Čakstiņa ar Veto – septītajā.

Demoras komandas otrais sastāvs devās uz treniņsacensībām Dursupē. Vadības maršrutā piedalījās Marta Pirjajeva ar Feju, Anete Heniņa un Marta Markina ar Selibri, iegūstot vērtējumus ļoti labi un teicami. Maršrutā ar 60 cm augstiem šķēršļiem uzvaru svinēja Arta Oliņa ar Feju. Bez kļūdām šo maršrutu veica arī Samanta Kausiņa ar zirgu Selibri.

«Ar to noslēgusies mūsu īsā iekštelpu sezona. Nākamās sacensības jau āra laukumā, sporta centrā Kleisti – 4. un 5. maijā pirmais Vasaras čempionāta posms, kam jūtamies gatavi,» saka Demoras trenere Gelinta Apse.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: