Ar Latvijas kausa izcīņas pirmo posmu Inčukalnā startējusi jaunā Latvijas galda hokeja sezona, kurā teikt savu vārdu gatavi arī ventspilnieki.

Pirmajā posmā sacentās 60 dalībnieki no Latvijas, Igaunijas un Krievijas, bet Jaunrades nama komandu šoreiz pārstāvēja 11 spēlētāji. Uz mājām atceļoja sudraba godalga, kuru sieviešu nominācijā izcīnīja Elēna Rācenāja (26. vieta Open nominācijā), piekāpjoties tikai Krievijas pārstāvei Veronikai Sačokai.

Sacensību pirmo kārtu labi aizvadīja Rūdolfs Kamzols, kurš izcīnīja pirmo vietu savā apakšgrupā, bet posma turpinājumam kvalificējās arī Edžus Kaņeps, Elvijs Siliņš un Eliāns Ēdelis. Ceturtdaļfinālā iekļuva Siliņš un Kamzols, taču līdz pusfinālam netika neviens no viņiem. Līdz ar to Latvijas kausa pirmo posmu Elvijs noslēdza piektajā vietā, bet Rūdolfs bija septītais. Junioros Elvis Arhinovičs ieņēma astoto vietu, bet Aleksandrs Žernovojs un Guntis Ernšteins veterānu konkurencē ierindojās piektajā un sestajā vietā.

Nākamais Latvijas kausa posms 10. novembrī risināsies Jaunrades namā, bet jau oktobrī mūsu spēlētāji Inčukalnā sacentīsies Pasaules kausa Latvijas posmā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: