Olimpiskā centra „Ventspils” teritorijā esošajā MiniPitch laukumā notika „Nāc un sporto!” minifutbola turnīrs, kurā piedalījās 8 komandas, kuras tika salozētas divās apakšgrupās.

A apakšgrupā spēlēja Pārventa, Grizli, Ņe SPA, Egypt, bet B apakšgrupā Depo 14, Ugāle, FK Siga, Blāzma. Par A apakšgrupas uzvarētājiem kļuva komanda Ņe SPA, kas izcīnīja divas uzvaras un vienreiz cīnījās neizšķirti. B apakšgrupā trīs komandas guva pa divām uzvarām, bet, saskaitot savstarpēji gūtos vārtus, uzvarēja Depo 14.

Spēlē par 7. vietu Ugāle pēcspēles soda sitienos ar 2:1 uzvarēja Grizli. Spēlē par 5. vietu FK Siga ar 5:0 uzvarēja Ēģipti. Spēlē par 3. vietu Depo 14 ar 2:0 uzvarēja Blāzmu. Par turnīra uzvarētājiem kļuva Pārventa, kuri ar 2:0 uzvarēja Ņe SPA un ieguva ,,Nāc un sporto” minifutbola turnīra galveno kausu.

Vietu sadalījums: 1. vieta Pārventa, 2. vieta Ņe SPA, 3. vieta Depo 14, 4. vieta Blāzma, 5. vieta FK Siga, 6. vieta Ēgipte, 7. vieta Ugāle un 8. vieta Grizli.

Uzvarētāju komandas sastāvā spēlēja Artjoms Trusuvs, Valērijs Stepanovs, Vasilijs Mordatenko, Ignatijs Koļesņiks un Ņikita Rozancevs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: