Kamēr pārējie Latvijas kamaniņu braucēji piedalās Pasaules kausa izcīņas piektajā posma Vācijā, mūsu Mārtiņš Rubenis mājās remontē un uzlabo kamanas.

«Uz Pasaules kausa posmu neaizbraucu, jo strādāju pie kamanu sakārtošanas ne tik daudz sev, kā citiem Latvijas sportistiem,» atklāj Rubenis. Mārtiņa šīs sezonas galvenais starts būs janvāra beigās Pasaules čempionāts Turīnā, pēc kura viņš atgriezīsies pie kamanu uzlabošanas darbiem.

«Šo sezonu vispār biju domājis izlaist un pēc tam ar svaigu galvu skatīties, ko darīt tālāk, bet mani pierunāja, lai gatavojos šai sezonai un startēju pāris posmu sacīkstēs. Uz priekšu neko nevēlos prognozēt, dzīvosim redzēsim. Par kamanām arī skatīšos, jo sākumā vajag pamēģināt, kā tās darbosies.»

Tāpat Rubenis nolēmis startēt arī Pasaules kausa noslēdzošajā posmā Siguldā. «Tā taču ir mana mājas trase un tajā nedrīkstētu nestartēt,» piebilst Rubenis.

«Pašlaik izmantoju cilvēku labvēlību un mēģinu sataisīt kamanas tik labi, cik spēju. Ja reiz ir radusies tāda iespēja, tad ir jāstrādā.» Par konkrētiem mērķiem pasaules čempionātā un Siguldas posmā Mārtiņš nevēlējās runāt: «Neko neteikšu. Satiksimies pēc sacīkstēm, tad arī parunāsim.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: