BBL konkursā "SEB Basketbola troksnis" par decembra uzvarētāju kļuvis Māris Gulbis no BK "Ventspils".

Septiņu sporta žurnālistu žūrija nāca pie secinājuma, ka no Latvijas basketbolistiem decembrī par sevi vairāk licis runāt tieši Gulbis.

Gulbis decembrī piedalījās divos BBL turnīra mačos, palīdzot ventspilniekiem tikt pie divām uzvarām.

Pirmajā spēlē, kurā "Ventspils" savā laukumā ar 93:89 apspēlēja citu Latvijas komandu "VEF Rīga", Gulbis 21 uz laukuma pavadītās minūtes laikā izcēlās ar 14 punktiem. Otrajā mačā, kurā Ventspilī ar 73:54 tika apspēlēta "Valmiera" komanda, Gulbis 21 minūtes laikā iekrāja piecus punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas.

Ceturtdien konkursa diskusijā kā viesis piedalījās arī Latvijas izlases treneris Ainārs Bagatskis, kurš nosauca konkursa galveno balvu. Tas būs ceļojums uz vienu no Nacionālas basketbola asociācijas (NBA) "play-off" turnīra spēlēm.

Turp dosies titula "SEB Basketbola troksnis 2011" ieguvējs kopā ar kādu no mediju pārstāvjiem, kas dos iespēju Latvijas līdzjutējiem sekot līdzi ceļojuma iespaidiem.

Oktobrī balvu ieguva cits "Ventspils" komandas pārstāvis Jānis Strēlnieks, bet novembrī – Ernests Kalve no Ķēdaiņu "Ņevežis", kurš savulaik arī spēlēja Ventspilī.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: