Volejbola kluba “Ventspils” volejbolisti Nacionālās līgas 1. divīzijas ietvaros sestdien, 13. janvārī ar 3:2 (20-25; 28-26; 25-22; 22-25; 15-12) izbraukumā uzveica Rīgas Tehniskās Universitātes komandu.

Pirmajā setā ventspilnieki nespēja uztvert spēles pavedienu, kā rezultātā nācās piekāpties RTU volejbolistiem. Nākamajā setā ar vairākiem izrāvieniem izcēlās kā viena, tā arī otra komanda, taču spraigā seta galotnē meistarība un veiksme bija ventspilnieku pusē. Trešajā setā viesi turpināja uzlabot sniegumu un uzvarēja salīdzinoši droši, nonākot viena seta attālumā no uzvaras visā mačā. Ceturtā seta sākumā VK Ventspils vīri saņēma aukstu dušu 1-6. Līdz seta beigām izdevās noķert rīdziniekus, tomēr galotnē pārāki bija pretinieki. Spraigais duelis piektajā setā nelika vilties un intriga saglabājās līdz pat pēdējiem punktiem. Spēka vairāk atlicis bija VK Ventspils volejbolistiem, kuri guva kārtējo uzvaru Nacionālajā līgā.

Rezultatīvākā vīra godu atkal ieņēma Kristaps Šepte, kura kontā 26 punkti. Vairāk par 10 punktiem guva arī Matīss Kaņeps, Askolds-Roberts Jāvalds un Reinis Grīnbergs (17, 13 un 11 punkti).

Turnīra tabulā ar astoņās spēlēs izcīnītām astoņām uzvarām mūsu komanda ieņem 1. vietu.

Nākamā spēle VK Ventspils vīriem būs pirmā mājas spēle 2018. gadā. Sestdien, 20. janvārī plkst. 13 VK Ventspils cīnīsies ar VK Ozolnieki komandu. Spēles norises vieta nemainīga - SH Pārventa.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: