Svarīgu panākumu futbola Virslīgas čempionātā izcīnījuši FK “Ventspils” futbolisti, kas viesos ar 1:0 pieveica FK “Jelgavu”, saglabājot cerības uz godalgām.

Ventspilniekiem joprojām palīdzēt nevarēja pussargs Eduards Tīdenbergs, bet sākumsastāvā bija atgriezušies Antons Jemeļins un Tosins Aijeguns. Mājinieki pretī lika piecu vīru aizsardzību, cerot uz pretuzbrukumiem un standartsituācijām. Tieši ar standartiem jelgavniekiem arī šad un tad sanāca patraucēt ventspilnieku mieru, turklāt bīstamāki tie bija otrajā puslaikā, kad rezultāts jau bija 1:0 Ventspils labā.

Rezultāts tika atklāts pirmā puslaika otrajā pusē, kad pie paša soda laukuma tika nogāzts Aijeguns, bet soda sitienu eleganti realizēja Aleksejs Aleksejevs, gūstot savus ceturtos vārtus šajā sezonā. Arī pirms tam tika sagādāts darbs Jelgavas vārtsargam Kasparam Ikstenam, tomēr tā ļoti nopietni apdraudēt vārtus no spēles ne pirms, ne pēc vārtu guvuma pirmajā puslaikā nesanāca.

Arī otrajā puslaikā ventspilniekiem piederēja bumbas kontrole, bet bīstamāki bija mājinieku pretuzbrukumi, pēc kuriem arī sekoja vairākas visai bīstamas standartsituācijas, daļa no kurām veidojās pēc Mārča Oša izpildītajiem autiem. Mača izskaņā Ventspilij bija iespējas tikt pie otrajiem vārtiem, tomēr tas neizdevās, tā kā intriga saglabājās līdz pēdējai tās sekundei, bet ventspilnieki uzvaru no rokām neizlaida – 1:0.

Šodien notiks vēl divas Virslīgas spēles – Metta/LU savā laukumā uzņems RFS, bet Riga FC spēlēs ar Spartaku.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    karlito 30.09.2017, 20:31:23

    malači.varbūt vēl kaut ko izdodas sasmelt..

  • 0
    Latvija pāri visām! 30.09.2017, 20:33:38

    Lai veicas!

  • 0
    keda 30.09.2017, 21:31:08

    RFS un Riga zaudē, cīņa par medaļām joprojām spēkā!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: