Pārbaudes turnīrā Lietuvas pilsētā Paņevēžā pirmajā mačā zaudējumu piedzīvojuši BK Ventspils basketbolisti, kas ar 71:78 piekāpās Dzūkija no Alītas.

Pirmā ceturtdaļa aizritēja rezultatīvā cīņā un noslēdzās ar nosacīto mājinieku minimālu pārsvaru – 26:25. Nākamās desmit minūtes jau pilnībā piederēja Lietuvas klubam, kas puslaikā pamanījās gūt 52 punktus un iekrāt 13 punktu pārsvaru. Pēc pārtraukuma mūsējie aizsardzībā sāka darboties apņēmīgāk, vairs neļaujot sāncenšiem spēlēt tik rezultatīvi, taču arī pašiem ar punktu gūšanu negāja viegli, tāpēc pietuvoties rezultātā neizdevās. Pirms izšķirošajām desmit minūtēm komandas šķīra 16 punkti – 68:52.

Sagrāvi Ventspils tomēr nepiedzīvoja, desmit minūtēs sāncenšiem ļaujot gūt vien desmit punktus un krietni samazinot savu deficītu, tomēr uzvara un vieta finālā tika Dzūkijai – 78:71. Juliuss Juciks bija rezultatīvākais ar 14 punktiem, bet pa 11 sameta Māris Gulbis un Bleiks Hamiltons.

Šodien ventspilniekus sagaida spēle par trešo vietu, kurā pretī nāks otra pusfināla neveiksminieki Nevežis, kas ar 73:79 piekāpās turnīra organizatoriem Lietkabelis.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Miesnieks 15.09.2017, 15:56:00

    Virsraksts labais :D

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: