10.augustā ar pirmajām izslēgšanas spēlēm Ventspils Augstskolas basketbola laukumā sāksies Ventspils Vasaras līgas basketbolā izslēgšanas spēles. Sacensību mērķis ir veicināt aktīvu dzīvesveidu, kā arī noskaidrot Ventspils Vasaras līgas 2017 čempionus basketbolā.

Par regulārā turnīra uzvarētājiem kļuva BK Oga, kas izcīnīja uzvaras visās 6 spēlēs, otrajā vietā Silver Star Agencies (5 uzvaras un 1 zaudējums), trešajā vietā Anzāģe/Pope (4 uzvaras un 2 zaudējumi), ceturtajā vietā Entuziasti (3 uzvaras un 3 zaudējumi), piektajā vietā Brīvostas pārvalde (2 uzvaras un 4 zaudējumi), sestajā vietā KK Slazdotāji (1 uzvara un 5 zaudējumi), bet septītajā vietā Ventiņ puiks (0 uzvaras un 7 zaudējumi).

Pēc regulārā čempionāta noskaidrojies, ka ceturtdaļfinālos savā starpā tiksies Silver Star AgenciesVentiņ puiks, Anzāģe/Pope – KK Slazdotāji un Brīvostas pārvalde – Entuziasti. BK Oga ceturtdaļfināla kārta ir brīva.

Spēļu grafiks, 10.augusts:

plkst. 19:00 Anzāģe/Pope – KK Slazdotāji;

plkst. 20:00 Brīvostas pārvalde – Entuziasti.

Regulārā čempionāta rezultatīvākie spēlētāji:

Kārlis Lasmanis (BK Oga) 22,40 punkti vidēji spēlē;

Artūrs Grīnbergs (Silver Star Agencies) 18,17 punkti vidēji spēlē;

Andis Zariņš (Anzāģe/Pope) 15,00 punkti vidēji spēlē;

Toms Leimanis (BK Oga) 14,40 punkti vidēji spēlē;

Dāvis Dzērve (KK Slazdotāji) 13,00 punkti vidēji spēlē.

Sacensību formāts ir līdzīgs lielajam basketbolam, bet ar pielāgotiem noteikumiem. Spēles notiek 4 pret 4 uz lielā basketbola laukuma ar saīsinātu spēles laiku 4x6 minūtes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: