Ventspils Galvenās bibliotēkas mācību centrā no 14. līdz 18. augustam notiks Veloskoliņa, kurā bērni no 10 gadu vecuma bez maksas apgūs velosipēda vadīšanas pamatnoteikumus un, sekmīgi nokārtojot CSDD teorijas eksāmenu, iegūs velosipēda vadītāja apliecību.

Veloskoliņas apmācības četras dienas notiks divās grupās – plkst. 12. un 13. Piektajā dienā notiks teorijas eksāmens. Dalībnieku ērtībām CSDD teorijas eksāmenu būs iespējams nokārtot turpat Galvenās bibliotēkas mācību centrā, Akmeņu ielā 2. Pirmajā reizē teorijas eksāmens ir bez maksas, bet, ja testā ir pieļautas 3 vai vairāk kļūdas, tad tests jāveic atkārtoti CSDD nodaļā. Teorijas eksāmenā ir 10 jautājumi un uz tiem jāatbild 10 minūšu laikā. Eksāmens ir nokārtots, ja pareizi atbildēts vismaz uz 8 jautājumiem.

Jūnijā Galvenās bibliotēkas mācību centrā notika Veloskoliņa, kuru apmeklēja 34 dalībnieki. Tā kā pieprasījums bija liels, bērni, kas nepaguva pieteikties jūnija skoliņai, tika pierakstīti uz augusta nodarbībām, tāpēc brīvo vietu skaits ir ierobežots.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: