Livonijas ordeņa pilī notika sportistu pieņemšana pie domes priekšsēdētāja A.Lemberga, kurš novēlēja veiksmīgus startus Ventspils sportistiem Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādē, kas notiks š.g. 7. – 9.jūlijā Cēsīs un citās Latvijas pilsētās 28 olimpiskajos sporta veidos.

Pasākumā piedalījās Ventspils pilsētas domes vadība, Maskavas Olimpisko spēļu čempions šķēpa mešanā Dainis Kūla, Riodežaneiro ceturtās vietas īpašniece, Eiropas vicečempione un Ventspils pašvaldības atbalstītā sportiste Rebeka Koha, kā arī sportisti un treneri.

Ventspils pilsētu Latvijas Jaunatnes Olimpiādē 13 sporta veidos pārstāvēs 110 sportisti un 26 treneri no sporta skolas “Spars” un Ventspils sporta klubiem.

Ventspils sportisti startēs basketbolā 3x3, riteņbraukšanā BMX, džudo, futbolā, smaiļošanā un kanoe airēšanā, loka šaušanā, peldēšanā, svarcelšanā, šaušanā, taekvondo, vieglatlētikā, sporta vingrošanā un mākslas vingrošanā.

Lai sportisti mērķtiecīgi sagatavotos Latvijas Jaunatnes olimpiādei, Ventspils pilsētas pašvaldība piešķīra finansējumu EUR 29 000 apmērā, kas dod iespēju dalībniekiem piedalīties 10 dienu sporta nometnēs, iegādāties parādes formas, kā arī olimpiādes laikā nodrošināt ēdināšanu, naktsmītnes un transportu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: