Pēc renovācijas darbiem tika atklāts sporta kompleksa “Pārventa” futbola laukums. Atklāšanā piedalījās Ventspils pilsētas domes, Latvijas Futbola federācijas un Olimpiskā centra “Ventspils” pārstāvji.

Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs savā uzrunā apsveica futbolistus ar atjaunoto sporta bāzi un izteica pārliecību, ka tagad šeit būs lieliski treniņapstākļi, kur sportistiem sasniegt visaugstākos rezultātus, kā arī pateicās Latvijas Futbola federācijai par mākslīgā seguma dāvinājumu.

Latvijas futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis uzsvēra veiksmīgo sadarbību ar Ventspils pilsētu un dāvināja mūsu futbolistiem jaunu inventāru.

Atklāšanas ceremonijā savas prasmes īpašās stafetēs demonstrēja Futbola akadēmijas “Cerība” jaunie futbolisti, bet paraugdemonstrējumus žonglēšanā ar bumbu sniedza Mihails Kuzmins.

Atklājot laukumu, soda sitienus pa vārtiem izpildīja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, kuriem vārtos pretī stājās Futbola kluba “Ventspils” vārtsargs Maksims Uvarenko, kurš iepriekšējā Latvijas Futbola Virslīgas spēlē aizvadīja simto spēli futbola kluba “Ventspils” sastāvā.

Pārventas futbola laukumā iegādāti arī jauni laukuma centrālie vārti, pārvietojamas spēlētāju novietnes, jauni pārvietojamie jauniešu 2x3m vārti un elektronisks rezultātu tablo. Atjaunoti ap laukumu esošie bumbu uztverošie tīkla žogi un izgatavota jauna bumbu atsitiena siena, ko jaunie futbolisti varēs izmantot treniņnodarbību vajadzībām. Pārbūvēta un uzlabota esošā apgaismojuma sistēma un sakārtota futbola laukuma teritorija.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Guntars Shenfelds 28.05.2017, 16:56:46

    Starp citu ,arī šeit papiņš samelojās,jo bez LFF naudiņa ieguldījās no Valsts kases,bet ne no pašvaldības.Toties krejuma nosmelšanas gadījumā,gan Aivars,gan viņa pakalpiņi ir klāt uz sitiena.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: