Sporta skolas Spars U-16 basketbolisti startēja Eiropas Jaunatnes basketbola pirmās divīzijas noslēdzošajā posmā, kas risinājās Maskavā, bet šīs nedēļās nogalē Ventspilī pēdējos mačus aizvadīs U-14 vecuma grupas zēni.

Ventspils U-16 vecuma grupas basketbolisti trenera Matīsa Graudiņa vadībā piecās ļoti līdzīgās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras, pieveicot BS Rīga (56:47), Krievijas Krasnoyarsk (62:50) un Lietuvas BC Klaipēda (56:54). Mačā ar somu BC Muki tika piedzīvots minimāls zaudējums 62:63, bet Krievijas klubam BS Trinta mūsējie piekāpās 47:57.

Šajā vecuma grupā startēja 32 komandas, kuras tika sadalītas divās divīzijās, pa 16 komandām katrā. Trīs posmu kopvērtējumā ar sešām uzvarām un deviņiem zaudējumiem, Spars ieguva devīto vietu, kas ir visaugstākais rezultāts no Latvijas komandām.

Trešajā posmā labāko spēlētāju godā bija Kristaps Ķilps un Ričards Vitoļskis, bet komandā vēl spēlēja arī Kristofers Šepte, Kristofers Strautmanis, Mārtiņš Šmuksts, Kristers Blumentāls, Kristaps Čavars, Toms Stupele, Rūdolfs Punkstiņš, Deniss Punkstiņš un Rūdis Zernevics.

Savukārt no 23. līdz 26. martam Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē notiks Eiropas Jaunatnes basketbola līgas pirmās divīzijas trešā posma sacensības U-14 zēniem.

Sporta skolas Spars U-14 zēnu komandai treneres Elīnas Gūtmanes vadībā paredzētas spēles ar SKM (Lietuva, Viļņa), A.Sabonis BC (Kauņa, Lietuva), Pomerania 2003 (Polija,Gdaņska), RGUOR (Baltkrievija, Minska) un Stellazzurra Basketball Academy (Itālija, Roma).

Spēļu kalendārs pieejams ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: